DAS bond

DAS Bond

The Spy who Funked Me

 

DAS Bond kom som en udløber af at Michael der havde haft den ene musikhjemmegruppe sagde op og Martin overtog. Han havde spillet lidt i bands og var ganske ferm til blues, men hans chops var meget spinkle når det kom til det metodiske musikpædagogiske arbejde.

 

Derfor definerede jeg en ramme jeg ville kunne tage ansvar for. Det var ikke en demokratisk proces modsat alle andre år, det var min vej eller højvejen! Det blev så højvejen der vandt, og det betød at jeg arrangerede og formidlede stemmer tli 11 numre der tilsammen blev til en musikforestilling på godt 40 minutter, alt igen efter 14 dages arbejde med to klasser aldersintegrerede teenagere. Det var, igen, et mirakel det lod sig gøre.

 

Jeg dirigerede, miksede, optog live og redigerede videofilmene til en samenhængende koncertfilm og CD. Eleverne kunne desværre ikke se hvilket bjerg de havde løftet, for teaergruppen vandt årets usagte konkurrence ved at have næsten nøgne 8. klassespiger og en 3 meter høj vulva og masser af pazzaz. Kort sagt, de lavede Cabaret.

 

Selv om Bond filmmusikt ikke var et populært emne, og selvom ingen reagerede bagefter på vores (og min) fantaske indsats, så vidste jeg at Rubicon var krydset og at jeg havde elever jeg kunne bygge videre åp til næste års forestilling.