Beatles cabaret

Beatles Cabarét

på Café Liva, efterår 1988

 

Trio med Morten Wedendahl og Jacob Morild. Vi startede med at lave lidt optræden til festerne i Studenterrevyen og endte med 3 uger på Liva.

 

Vi var i morgen TV på det næsten nystartede Kanal København og fik airtime direkte på P3. Jeg kan i dag, når jeg hører mig selv synge, undre mig over at jeg altid sang så 'hårdt', men jeg mente vel det var sejt. Jeg tog fejl, man bliver bare hæs, men det er nu alligevel sjovt at høre. Lyt til et par af vores Beatles sange. Der var megen undren over at tre unge ville give sig i kast med Beatles. Det ved jeg nu heller ikke om jeg ville, de to andre var beatles fans, jeg kendte dem næsten ikke, men blev 'omvendt' på et par uger og læste alt om dem.

 

Det var en svær tid, jeg var i konstant indre krig med mig selv over den slags man nu er i krig med sig selv om når man er sådan en som mig (det er blevet bedre, heldigvis), så det var ikke altid nemt at være sammen med Jacob Morild, som jeg ikke helt forstod. Jeg er overbevist om at det var gengældt. Det var heller ikke nemt at være så eksponeret i aviser, TV og radio med min miniscüle selvtillid, men jeg lærte da noget om hvor maget man kan være i TV uden at verden går i stå.

 

I samme periode tog jeg studenterkursus og var til daglig i helt andre sammenhænge end de kreative. Derfor var det noget af et dobbelt kulturchok at gå fra den ene verden til den anden, hvilket kunne ses på min studentereksamen: Jeg måtte op i samtlige fag da min fraværsprocent ikke tillod mig at gå op på normale vilkår. Det viste sig at være en fordel.

 

 

Vi fik dog pæne anmeldelser